Jeg er Hans-Michael Testmann, grafisk designer og uddannet på Designskolen i Kolding. Jeg har siden 1988 været selvstændig designer med udgangspunkt i stærke kontorfællesskaber, undervist i grafisk design og arbejdet på bladredaktion og grafiske tegnestuer. 
HVAD ER OH BOY ART DESIGN?
Det er en lyst, en beslutning, en drøm og især en livsnødvendighed om at løse færre grafiske designopgaver, og i stedet for lave billeder i mellemrummet mellem grafisk design og kunst. Det er den beslutning, som du langt hen af vejen, ser summen af på mit website. 
Jeg arbejder i Hasle kirke 12 – 15 timer om ugen, som grafisk designer. Nogle af de ting jeg laver for kirken, kan du se på siderne; SMÅ TRYKSAGER • STORE TRYKSAGER LOGOER. Ved siden af arbejdet i Hasle Kirke, laver jeg mine billeder. Klik dig rundt i mit univers og kig løs. Og husk at du gerne må sende mig en ros og ris mail, hvis du har behov for det.  Du er også velkommen til at ringe, hvis du vil sludre lidt om billeder og grafik.
RING ELLER SKRIV TIL MIG: TELEFON 4034 0882 | MAIL: HELLO@OHBOY.DK
MIN TILGANG TIL GRAFISKE OPGAVER 
Smuk grafik og solidt håndværk, med en høj faglig stolthed, som pejlemærke, samt samarbejde fremfor bare arbejde. Sådan er udgangspunktet for de opgave jeg løser. Jeg er vedholdende og tålmodig. Jeg kombinerer med utraditionelle farvesætninger, æstetik og gennembearbejdet typografi. Og sammen med trykkeriet vendes og drejes opgaverne så vi altid finder den rigtige løsning. Sådan ender historien godt. 
EN GANG....
- arbejdede jeg bl.a. på en plastikkapselfabrik, var fejedreng, skidespræller, hjemmehjælper, kalkunpasser, jord- og betonarbejder, dagdrømmer, bager, kontormus, melonpakker, verdensfjern og havde det nogen gange, som om jeg boede på en anden planet. Og sådan er det for øvrigt endnu, men jeg besøger jorden meget ofte……   
JEG HAR BLANDT ANDET LØST OPGAVER FOR;
Arbejdsmiljøsekretariatet
Aros Applied Biotechnology
Bill & Melinda Gates Foundation
Branchearbejdsmiljørådene:
- Social & Sundhed
- Offentlig Kontor & Administration
- Undervisning & Forskning
Bupl, Aarhus
CABI, Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats
Frie Skolers Lærerforening
Fagbladet Frie Skoler
Gaz Station, Joe´s Garage, café og restaurant
Hannibal Rejser
Hasle Kirke
Inpress, Uppsala
Kolding Kommune
Kolding Bibliotek
Mandecentret I Aarhus
Niras Konsulenterne
Odense Kommune
Region Midt
Realdania
Recovery-infonauterne, Aarhus Kommune
Region Midt, Aarhus Universitetshospital
Søren Bræmer Jensen, Psykoterapeut
TDC
Vejle Kommune.
​​​​​​​
Back to Top